Καταιγιστικός ο Άρης στο Σουφλί (pics)

Καταιγιστικός ο Άρης στο Σουφλί (pics)

Gazzetta team
Καταιγιστικός ο Άρης στο Σουφλί (pics)

bet365

Αποχαιρέτησε την κατηγορία με περίπατο ο Άρης, στο Σουφλί,κερδίζοντας τον τοπικό Έβρο με 6-0. Τα πέντε από τα έξι τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Νίκο Αναστόπουλο στην επανάληψη να περνάει στο παιχνίδι νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Στην τελευταία του παράσταση στη Γ' Εθνική κατηγορία ο Άρης, σκόρπισε τον Έβρο Σουφλίου με 6-0. Οι Θεσσαλονικείς μετά από δύο χρόνια παραμονής στην χαμηλότερη κατηγορία ανεβαίνει στην Football League Με τους Θόδωρο Καρυπίδη και Νίκο Αναστόπουλο να σχεδιάζουν τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το «κιτρινόμαυρο» πάρτι ξεκίνησε νωρίς μόλις στο 9ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Καπνίδη, με πλασέ από την μικρή περιοχή.

Η ομάδα του Σουφλίου που είχε αρκετά προβλήματα ανασταλτικά έδειξε να μη μπορεί να περιορίσει τις ορέξεις των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου. Δύο λεπτά αργότερα ο Άρης κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Χατζάκου. Ο Καπνίδης ευστοχεί από τα έντεκα βήματα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατέβασαν ταχύτητα δημιουργώντας συνεχώς φάσεις για γκολ. Στο 24΄πάνω στη γραμμή απομάκρυναν οι γηπεδούχοι, σουτ του Κωνσταντινίδη.

Οι γηπεδούχοι στην πρώτη του φάση είχαν δοκάρι με το απευθείας φάουλ του Εφραιμίδη στο 32ο λεπτό. Στο δοκάρι του Έβρου Σουφλίου ο Άρης απάντησε με άλλα τρία τέρματα. Στο 34΄ μετά από σέντρα του Βουτσιά ο Ντούνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπινόπουλου με πλασέ. Στο 37' μετά από φάουλ του Τάτου, ο Κωνσταντινίδης με προβολή από το ύψος του πέναλτι έκανε το 4-0. Στο 41' ήρθε και το 5-0 με το φοβερό σουτ του Ντούνη από την μεγάλη περιοχή κι αφού χτύπησε στο δεξί δοκάρι, στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Μπινόπουλου.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καταιγιστικό σε φάσεις και γκολ όπως το πρώτο. Είχε ελάχιστες φάσεις, αλλά κι ένα ακόμα γκολ για τον Άρη. Στο 68΄ο Μπουλγκουρίδης από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ. Στο 80΄δοκάρι για το Σουφλί, σε κενή εστία, με τον Σιδεράκη εξουδετερωμένο. Μια ακόμα φάση είχαμε για τους γηπεδούχους στο 82΄με τον τερματοφύλακα του Άρη να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Ζυγκερίδη. Στο 90' οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν και 6ο γκολ με τον Κυβελίδη με δυνατό συρτό σουτ.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμιος, Δροσάκης (62' Μέτρικος), Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Πετκίδης, Τζελέπης, Δραγανίδης, Χισανασβίλι, Εφραιμίδης (87' Κουτσούλας, Ζυγκερίδης

Άρης: Σιδεράκης, Τσουμάνης, Μαζουλουξής, Βουτσιάς, Μελισσάς (46' Σαμαρόπουλος), Κωνσταντινίδης (60' Μπουλγκουρίδης), Καζναφέρης, Ντούνης, Καπνίδης, Τάτος (60' Ανδρεάκος), Κυβελίδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα