Τα... μάτια της Κέρκυρας στην Αργεντινή ο Καρντόσο!

Τα... μάτια της Κέρκυρας στην Αργεντινή ο Καρντόσο!

bet365

Ο Οράσιο Καρντόσο επέστρεψε στην Αργεντινή, καθώς ολοκληρώθηκε πρόωρα η συνεργασία του με την Κέρκυρα και πλέον αναλαμβάνει να γίνει τα... μάτια των «Φαιάκων» στην πατρίδα του!

Νέος ρόλος για τον Οράσιο Καρντόσο που κρέμασε πλέον και επίσημα τα παπούτσια του. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος που τον γνωρίσαμε στον Αστέρα Τρίπολης το 2007 και αγωνίστηκε επίσης σε Καβάλα και Εργοτέλη, πριν μετακομίσει τα δύο τελευταία χρόνια στη Κέρκυρα, βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του.

Η συνεργασία του με τους «Φαίακες» ολοκληρώθηκε πρόωρα και μαζί η καριέρα του 36χρονου άσου. Βέβαια, υπάρχει λόγος που ήρθε αυτή η πρόωρη ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Καρντόσο συμφώνησε με την διοίκηση της Κέρκυρας να συνεργαστεί με τους «Φαίακες» στο κομμάτι του σκάουτινγκ.

Αυτό σημαίνει, πως ο Αργεντινός θα είναι τα... μάτια της Κέρκυρας στην χώρα του και θα προτείνει περιπτώσεις που ο ίδιος πιστεύει ότι αξίζουν για την ομάδα του Ιονίου. Γι' αυτό τον λόγο έφυγε και πρόωρα από την Ελλάδα. Τα πρωταθλήματα στην Αργεντινή βρίσκονται σε εξέλιξη και σε λίγο καιρό η μεταγραφική περίοδος στη χώρα μας αρχίζει. Έτσι οι «Φαίακες» θέλουν να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για περιπτώσεις από την Λατινική Αμερική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα