Επαφή Στεφάνοβιτς με Λεβαδειακό!

Επαφή Στεφάνοβιτς με Λεβαδειακό!

bet365

Τον Σέρβο Γκόραν Στεφάνοβιτς που έχει παίξει ποδόσφαιρο και έχει εργαστεί προπονητικά στην Ελλάδα προσέγγισε ο Λεβαδειακός σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr.

Ο 49χρονος τεχνικός έχει παίξει μπάλα σε Βέροια και Πανελευσινιακό. Ως προπονητής δούλεψε στην Ελλάδα σε Βέροια και Αγροτικό Αστέρα. Έχει ποσοστό νικών 46,6% και ηττών 31% (σ.σ. σε ισοπαλίες το ποσοστό είναι 22,4%). Ο Γκόραν Στεφάνοβιτς ήταν στον Αστέρα μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο ενώ έχει δουλέψει και σε επίπεδο Εθνικών ομάδων τόσο στην πατρίδα του όσο και αλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr οι Βοιωτοί τον έχουν προσεγγίσει για να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία δίχως να υπάρχει ακόμα deal. Ο Λεβαδειακός τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις Σέρβων προπονητών που έχουν εργαστεί στην χώρα μας καθώς και άλλα ονόματα από τα Βαλκάνια (σ.σ. κυρίως Σερβία και Ρουμανία).

Σε ελληνικό επίπεδο ονόματα σαν αυτό του Σάββα Παντελίδη παραμένουν στο... κάδρο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα