Επαφές για το μέλλον του ο Σαλίνο στη Βραζιλία

Επαφές για το μέλλον του ο Σαλίνο στη Βραζιλία

Επαφές για το μέλλον του ο Σαλίνο στη Βραζιλία

bet365

Ο Λεάντρο Σαλίνο μετέβη στη Βραζιλία όπου είχε νέα συζήτηση με τους εκπροσώπους του για το μέλλον του, που μπορεί να τον βρει εκτός Ολυμπιακού.
Ο έμπειρος μπακ είναι στη Βραζιλία από την Πέμπτη για να ξεκινήσει και τις καλοκαιρινές διακοπές του. Ο Λεάντρο Σαλίνο είχε ήδη μία νέα κουβέντα με τους ατζέντηδές του. Και για τον Ολυμπιακό - όπου είναι βάσιμες πλέον οι πιθανότητες να μην συνεχίσει - και για το ενδιαφέρον που υπάρχει για αυτόν από Πορτογαλία αλλά και την χώρα του καφέ. Ακούγεται επίσης και για Τουρκία...
Έως και την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις. Από την πλευρά του παίκτη πάντως - όπως σας έχουμε ήδη μεταφέρει - οι ενδείξεις δεν είναι θετικές ως προς τους Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα