Παναγιωτάρας: «Σωστή διαχείριση του ματς»
Ο Νίκος Παναγιωτάρας θα εκτελέσει ξανά χρέη προπονητή αντικαθιστώντας τον Στέλιο Μανωλά και στις δηλώσεις του στη Nova στάθηκε στο πώς θα πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση η Ενωση λόγω της κούρασης που υπάρχει.
«Το στοιχείο της κούρασης είναι πολύ σημαντικό. Δυστυχώς, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, θα πρέπει να παίξουμε σε 11 μέρες 5 παιχνίδια. Είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούν όλα τα παιδιά. Είδατε και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο δεύτερο ημίχρονο και παρά την κούραση της Τρίτης, τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια, διαχειρίστηκαν πολύ σωστά το παιχνίδι. Ευελπιστούμε ότι θα διαχειριστούμε σωστά και το παιχνίδι της Δευτέρας. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, θα δούμε ποια παιδιά είναι καλά και έτσι θα προχωρήσουμε για τη Δευτέρα» είπε σχετικά και ακολούθησε ένα σχόλιο για τους Πράσινους: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα, ενισχύθηκε τον Ιανουάριο, έχει παίκτες ποιότητας και δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι, ειδικά όταν παίζει μέσα στη Λεωφόρο. Αλλά και εμείς έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και θα πάμε εκεί για ό,τι καλύτερο μπορούμε».
Οσο για το αν η ΑΕΚ θα γίνει φαβορί για την 1η θέση στα πλέι οφ σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος στη Λεωφόρο, ο Παναγιωτάρας αρκέστηκε να πει πως «θα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, μέχρι το επόμενο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
