Προς διαζύγιο με Βοσνιάδη στην Κέρκυρα

Προς διαζύγιο με Βοσνιάδη στην Κέρκυρα

bet365

Με διαφορετικό τεχνικό θα πορευτεί η Κέρκυρα στη Σούπερ Λίγκα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η συνεργασία με τον Βοσνιάδη δεν θα ανανεωθεί. Στην κορυφή της λίστας πάντα ο Γρηγορίου!

Ακόμα μία αγωνιστική έχει μείνει για να τελειώσει και τυπικά το φετινό μαρτύριο της Κέρκυρας και η ομάδα του Ιονίου να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα είτε ως πρωταθλήτρια, είτε ως δεύτερη. Ήδη στο νησί έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, με προτεραιότητα να είναι το θέμα του προπονητή.

Όπως φαίνεται στη Σούπερ Λίγκα δεν θα βρεθεί με την ομάδα ο Αλέκος Βοσνιάδης. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, στο πρώτο ραντεβού που έγινε μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, ο Έλληνας τεχνικός δεν άκουσε αυτά που ήθελε και υπάρχει απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών. Όπως φαίνεται όλα θα ξεκαθαρίσουν στο δεύτερο ραντεβού που θα γίνει μέσα σε αυτή την εβδομάδα, με τις πιθανότητες συμφωνίας των δύο πλευρών όμως να είναι ελάχιστες.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.

Πρώτος... αντί-Βοσνιάδης, ο Γρηγορίου

Σε αυτές τις περιπτώσεις συνηθίζεται πάντα να υπάρχει μία έτοιμη λύση για παν ενδεχόμενο. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν και στην Κέρκυρα να μην έχουν δουλέψει στο παρασκήνιο την περίπτωση κάποιου άλλου προπονητή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ο διακαής πόθος των διοικούντων, αν τελικά δεν υπάρξει η ανατροπή με τον Βοσνιάδη. Οι σχέσεις των «Φαιάκων» με τον πρώην τεχνικό του Ατρόμητου παραμένουν εξαιρετικές και όλοι θεωρούν πως είναι ο καταλληλότερος για να αναλάβει και πάλι την ομάδα, εφόσον έρθει το διαζύγιο με τον Μακεδόνα προπονητή.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που εξετάζονται πιο διακριτικά. Μία από αυτές είναι του Άκη Μάντζιου, με τον πρώην τεχνικό του Λεβαδειακού να βρίσκεται στη λίστα, αλλά να μη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες...

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα