Εκτός 18άδας ο Μπακασέτας λόγω... ΑΕΚ!

Εκτός 18άδας ο Μπακασέτας λόγω... ΑΕΚ!

bet365

Χωρίς τον πολυτιμότερο του παίκτη θ' αγωνιστεί ο Πανιώνιος κόντρα στον ΠΑΟΚ, μιας και τελευταία στιγμή... αποκλείστηκε από τους 18 του αγώνα. Τα σενάρια για την «Ενωση» και οι εξελίξεις που τρέχουν.

Την Κυριακή ήταν στους 21 εκλεκτούς του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα έγινε γνωστό πως ο Τάσος Μπακασέτας είναι εκτός 18αδας! Μάλιστα δεν υπήρχε ενημέρωση πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον νεαρό μεσοεπιθετικό ώστε να τον αφήσει ο τεχνικός του Πανιωνίου εκτός αγώνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του Πανιωνίου θέλησαν με αυτή τη κίνηση να ηρεμήσουν λίγο το κλίμα στην ομάδα μετά τα πολλά σενάρια που υπήρξαν τα τελευταία 24ωρα και ήθελαν τον «Μπάκα» να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ! Οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονταν επίσημα από την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ και σίγουρα αποτελεί τεράστια έκπληξη το γεγονός ότι έμεινε εκτός 18αδας πριν από ένα τόσο σημαντικό ματς για τον σύλλογο.

Προφανώς οι εξελίξεις για τον πολυτιμότερο παίκτη του Πανιωνίου τρέχουν (ή έχουν... τρέξει ήδη) και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφασίστηκε ο αποκλεισμός του από την 18άδα. Για την ακρίβεια, ο Πανιώνιος ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία. Ο ίδιος επιθυμούσε να πάει στην ΑΕΚ διότι θεωρούσε ότι δε θα είχε τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στους «ερυθρόλευκους» και ήδη είχε έρθει σε επαφή με την πλευρά της Ένωσης.

Μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες, οι επαφές αυτές έχουν φτάσει σε προχωρημένο σημείο και εκτός απροόπτου έχει δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ. Από τον Πανιώνιο δεν το είδαν με καλό μάτι αυτό, με δεδομένο ότι η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ υπήρχε επίσης πρόταση από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την ολλανδική Χερενφέεν, που ανερχόταν στο 1 εκ. ευρώ συν 15% ποσοστό με τα μπόνους.

Ο Μπακασέτας, όμως, είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και, με το συμβόλαιό του να λήγει τον Δεκέμβριο, πλέον περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις και αν οι δύο πλευρές το πάνε στα άκρα, αν σκεφτεί κανείς ότι έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον ΠΑΟΚ χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Μάλιστα, η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι στο σημερινό παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» του Βορρά βρίσκεται και σκάουτερ ξένης ομάδας, ο οποίος είχε έρθει με σκοπό να παρακολουθήσει τον Μπακασέτα αγωνιζόμενο.

«Πάνθηρες» απειλούν τον «Δικέφαλο»! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Πανιώνιος - ΠΑΟΚ, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα