Σε απολογία την Τετάρτη ο Μπακασέτας

Σε απολογία την Τετάρτη ο Μπακασέτας

bet365

Σε απολογία κλήθηκε την Τετάρτη (25/5) ο Τάσος Μπακασέτας, αφού αποχώρησε εκνευρισμένος από τη Νέα Σμύρνη, και δεν αποκλείεται να μπει στο «ψυγείο», ενώ φέρεται να έχει υπογράψει στην ΑΕΚ.

Την τελευταία στιγμή ο Τάσος Μπακασέτας έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ λόγω των σεναρίων περί... μετακόμισής του στην ΑΕΚ. Με το που ενημερώθηκε, ο 22χρονος αποχώρησε εκνευρισμένος από το Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Γι' αυτό, κλήθηκε σε απολογία για πειθαρχικό παράπτωμα την Τετάρτη (25/5), αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν αλλάζει κάτι, αφού φέρεται να έχει υπογράψει στην Ένωση. Πλέον, δεν αποκλείεται ο παίκτης να μπει στο «ψυγείο» όχι μόνο για τα πλέι οφ, αλλά και για το υπόλοιπο του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον Δεκέμβριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα