Πάτησε Ελλάδα ο Φιγκέιρας (pics)

Πάτησε Ελλάδα ο Φιγκέιρας (pics)

Πάτησε Ελλάδα ο Φιγκέιρας (pics)

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (24/5) ο Ντιόγκο Φιγκέιρας για να οριστικοποιήσει την συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Το Gazzetta.gr υποδέχτηκε τον Πορτογάλο άσο.

Στις 14.20 το μεσημέρι της Τρίτης με πτήση της Iberia από Μαδρίτη έφτασε στην Αθήνα ο Ντιόγκο Φιγκέιρας με τον Πορτογάλο άσο να περνάει λίγο μετά τις 14:50 από την πύλη του Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο Φιγκέιρας συνοδευόταν από την εντυπωσιακή σύντροφό του, Μαρία (σ.σ. που όπως ανακοίνωσε προ ημερών ο Φιγκέιρας περιμένει το παιδί τους) και αναμένεται εντός της ημέρας να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδος. Οι Ισπανοί μιλούσαν για 4ετές ενώ άλλες πηγές κάνουν λόγο για 3ετές. Οι Ανδαλουσιάνοι αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους περίπου 1,5 εκ. ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής που λάμβανε γύρω στις 850 χιλιάδες ευρώ ετησίως από την ισπανική ομάδα στον Ολυμπιακό θα έχει ετήσιο μισθό γύρω στις 500 χιλιάδες (σ.σ. συν φυσικά τα μπόνους).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα