Ανακοινώνεται την Τετάρτη ο Φιγκέιρας

Ανακοινώνεται την Τετάρτη ο Φιγκέιρας

Ανακοινώνεται την Τετάρτη ο Φιγκέιρας

bet365

Ο Ντιόγο Φιγκέιρας ολοκληρώνει την Τετάρτη τον δεύτερο κύκλο των εξετάσεών του και μετά θα ανακοινωθεί από την ομάδα του Ολυμπιακού. Πανευτυχής ο Πορτογάλος μπακ.

Ο 25χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ αφίχθη το μεσημέρι της Τρίτης στην Ελλάδα και το Gazzetta.gr τον υποδέχθηκε. Ο Ντιόγο Φιγκέιρας, που μπορεί να παίξει και δεξιά στον άξονα αλλά και ως αριστερός μπακ (σ.σ. η φυσική του θέση είναι δεξιός μπακ) ήρθε στην χώρα μας μαζί με την σύντροφό του, Μαρία, με την οποία περιμένουν και παιδί.

Την Τρίτη πέρασε έναν πρώτο κύκλο εξετάσεων και την Τετάρτη θα περάσει το δεύτερο σκέλος προκειμένου να πάρει επίσημη μορφή η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει πως η Τετάρτη θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Οι τελευταίες πληροφορίες έκαναν λόγο για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου 500.000 ευρώ (σ.σ. αρχικά είχε διαρρεύσει για τετραετές με τον Ολυμπιακό να μην αναφέρει το παραμικρό για την χρονική διάρκεια του deal). Ο Φιγκέιρας πάντως αν και δεν έκανε δηλώσεις κατά την άφιξή του ήταν πανευτυχής για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του αλλά και για το ότι θα συνεργαστεί με τον Μάρκο Σίλβα, που έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Άλλωστε ο 38χρονος τεχνικός είναι ένας βασικός λόγος που δέχθηκε να έρθει στην Ελλάδα.

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του έμειναν με τις καλύτερες των εντυπώσεων στην πρώτη τους ημέρα στην Αθήνα και φυσικά στον Ολυμπιακό. Ο Φιγκέιρας ήταν ένας παίκτης που άρεσε και αρέσει πολύ στον Σίλβα και αποτέλεσε μία εκ των βασικών του εισηγήσεων για τη νέα περίοδο. Για τα δεδομένα των Πειραιωτών είναι πρωτοφανές να κλείνει τόσο νωρίς μεταγραφή και αυτό δείχνει και την πορεία του προγραμματισμού που... έτρεξε πολύ πιο νωρίς φέτος καθώς η προετοιμασία για τη νέα χρονιά ξεκινάει 20 Ιουνίου. Μετά τον Φιγκέιρας στο Λιμάνι θέλουν να καλύψουν και τα άλλα ανοιχτά μέτωπα της άμυνας (σ.σ. έναν στόπερ και έναν αριστερό μπακ).

Σε σχέση με την άμυνα βέβαια από τους στόπερ γυρίζει ο Δημήτρης Γούτας ενώ μία έξτρα λύση για το δεξί άκρο θα είναι ο Μανώλης Μπέρτος. Ένας αμυντικός που επίσης επανέρχεται από δανεισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ GAZZETTA.GR ΣΤΟΝ ΝΤΙΟΓΟ ΦΙΓΚΕΙΡΑΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα