«Κλείνει Μάρτινς ο Ολυμπιακός»

«Κλείνει Μάρτινς ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Κλείνει Μάρτινς ο Ολυμπιακός»

bet365

Έτοιμοι για την δεύτερη μεταγραφή τους οι «ερυθρόλευκοι», που κλείνουν τον Πορτογάλο μέσο.

Μία ακόμα μεταγραφή, φαίνεται πως είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν οι πρωταθλητές Ελλάδος, οι οποίοι είναι μία ανάσα από τον Αντρέ Μάρτινς. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «SportDay», ο 26χρονος μέσος της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού, ενώ στην Ιβηρική Χερσόνησο, η μετακίνηση θεωρείται «τελειωμένη». Παράλληλα, από την πατρίδα του Μάρκο Σίλβα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που κοιτάζουν στο λιμάνι, με αυτή του Ζοσουέ να ξεχωρίζει, αλλά να υπάρχουν αρκετές δυσκολίες.

Ο Μάρτινς, είναι κεντρικός χαφ, με επιθετικές αρετές σε μεγαλύτερο βαθμό, ενώ, αν και στο παρελθόν θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο με προοπτική εξέλιξης, δεν πήρε αρκετές ευκαιρίες στην σεζόν. Μάλιστα, νωρίτερα μέσα στην χρονιά, προτάθηκε και στην ΑΕΚ, με την περίπτωσή του να μην προχωρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα