Δεν κατεβαίνουν οι 12 αν δεν συμφωνήσουν οι μεγάλοι! (vid)

Δεν κατεβαίνουν οι 12 αν δεν συμφωνήσουν οι μεγάλοι! (vid)

bet365

H σύσκεψη των 12 ολοκληρώθηκε και όπως προκύπτει, αποφασίστηκε να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα αν δεν συμφωνήσουν και οι μεγάλοι στις προτάσεις τους. Το gazzetta.gr βρέθηκε στη συνάντηση αυτή...

Κάτι παραπάνω από τέσσερις ώρες κράτησε η... ινκόγκνιτο σύσκεψη που είχαν οι «μικροί» του Ελληνικού πρωταθλήματος και αφορούσαν τις προτάσεις ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Εκεί συμφωνήθηκε ομόφωνα πως δεν θα κατέβει κανείς από αυτούς αν δεν συμφωνήσουν στις προτάσεις τους και οι μεγάλοι.

Μόνη εξαίρεση, ο Ηρακλής, ο οποίος αν και τελικά - με καθυστέρηση - συμφώνησε στις θέσεις, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στα διοικητικά του, δεν μπόρεσε να έχει εκπρόσωπο. Παρόλα αυτά, αναμένεται να δώσει κι αυτός την έγκρισή του και να... δυναμώσει την θέση των 11.

Να θυμίσουμε πως οι βασικές απαιτήσεις των «12» (έχει συμφωνήσει σε αυτές και ο Ηρακλής) είναι να υπάρξει διαφορετική κατανομή των εσόδων που θα βοηθήσει τους... αδύναμους, αλλά και η επαγγελματική διαιτησία. Παράλληλα, μετά την σημερινή συνάντηση, έχει συμφωνηθεί να υπάρξει κεντρικός χορηγός για τις φανέλες των 11, με βασικό και αποκλειστικό κριτήριο την καλύτερη οικονομικά προσφορά.

Από την σύσκεψη απουσίαζαν οι ΠΑΣ, Πανιώνιος, οι οποίοι όμως συμμετείχαν τηλεφωνικώς, ο Ηρακλής, αλλά και ο Πανθρακικός που την νέα περίοδο δεν θα αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα, αλλά στην Football League. Αντίθετα, η Καλλονή εκπροσωπήθηκε κανονικά από τον ιδιοκτήτη της, ενώ δεν υπήρχαν άνθρωποι από ΑΕΛ και Κέρκυρα. Το gazzetta.gr ήταν το μόνο Μέσο που βρέθηκε εκεί!

Εδώ μπορείτε να δείτε τις προτάσεις που είχαν συμφωνηθεί στην προηγούμενη σύσκεψη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα