Έκλεισε Γεωργίου η Κέρκυρα

Έκλεισε Γεωργίου η Κέρκυρα

bet365

Ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας πρέπει να θεωρείται ο Φώτης Γεωργίου, που έχει δώσει τα χέρια με τους «Φαίακες» με το μόνο που απομένει να είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Την πρώτη της μεταγραφή φαίνεται πως ολοκλήρωσε η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Φώτη Γεωργίου, ο οποίος θα είναι και η πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν. Ο 30χρονος εξτρέμ έχει μείνει ελεύθερος από την Καλλονή και βρίσκεται σε επαφές με την Κέρκυρα εδώ και αρκετό καιρό.

Πλέον η συμφωνία είναι οριστική και απομένουν τα τυπικά ώστε ο έμπειρος εξτρέμ να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Κέρκυρα, μιας και ο Μιχάλης Γρηγορίου που θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, έχει δώσει θετική εισήγηση.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Το who is who

Ο Φώτης Γρηγορίου είναι δημιούργημα των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, όπου όμως δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Πρώτος του επαγγελματικός σταθμός ήταν η Καλλιθέα το 2007 μετά από τρία χρόνια στο Μαρκό.

Στη συνέχεια βρέθηκε για ένα χρόνο στη Λαμία, πριν μετακομίσει στη Νίκαια και τον Ιωνικό το καλοκαίρι του 2010. Ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε στον Διαγόρα Ρόδου, απ' όπου το 2012 τον... ανακάλυψε ο ΠΑΣ Γιάννινα και τον κράτησε για δύο χρόνια στα Γιάννενα. Το καλοκαίρι του 2014 μετακόμισε στο Περιστέρι για λογαριασμό του Ατρόμητου, με τον οποίο σε δύο χρόνια μέτρησε 37 συμμετοχές. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Καλλονή.

Στη Μυτιλήνη, ήταν από τα βασικά μέλη όλη την χρονιά και από αυτούς που διασώθηκαν από το... ναυάγιο της Καλλονής, φτάνοντας τις 30 συμμετοχές και τα τέσσερα τέρματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα