Έρχεται για ΑΕΚ ο Μοντανιέ!

Έρχεται για ΑΕΚ ο Μοντανιέ!

Έρχεται για ΑΕΚ ο Μοντανιέ!

bet365

Όπως είχε γίνει γνωστό από χθες ο Φιλίπ Μοντανιέ θα ταξιδέψει αύριο (02/06) για την Αθήνα για τον πάγκο της Ένωσης...

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ (μέσω Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ντε Μπαρτόλο) ταξίδεψε στο Παρίσι για λογιαριασμό του Φιλίπ Μοντανιέ όπως είχε αποκαλείψει το gazzetta.gr καταδείκνυε την επιθυμία της να τσεκάρει ουσιαστικά τον Γάλλο κόουτς.

Το δεδομένο πως άρεσε έπειτα από την ολοκλήρωση του προγραμματισμένου τους ραντεβού στην γαλλική πρωτεύουσα το είχαν επικοινωνήσει από την Ένωση (όχι επισήμως) και φυσικά το 'χατε διαβάσει και σε τούτο το site. Όπως επίσης ότι ο 52χρονος προπονητής θα πετούσε αύριο (και όχι σήμερα όπως είχε κυκλοφορήσει σα φήμη) για την Αθήνα.

Ο Φιλίπ Μοντανιέ έρχεται στην Ελλάδα αφού ενημερώθηκε ότι αυτός είναι ο... εκλεκτός της ΑΕΚ και αφού βέβαια έχει πρώτα αποφανθεί απόλυτα θετικά στο να τρέξει το πρότζεκτ που του παρουσίασε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης στη συνάντησή τους στο Παρίσι...

Τι απομένει; Μα φυσικά η κουβέντα για το οικονομικό και τη χρονική διάρκεια (στο... χαρτί τούτη τη φορά) του συμβολαίου με προφανή στόχο με την άφιξη του Μοντανιέ στην Αθήνα (αύριο 02/06 το βραδάκι) και την ολοκλήρωση του deal.

Οφείλουμε να επισημάνουμε πως σε ότι αφορά το θέμα των ετήσιων απολαβών του 52χρονου τεχνικού έχει γίνει μόνο μία μικρή - πρόχειρη κουβέντα μεταξύ των δυο πλευρών κάτι που σημαίνει πως αύριο θα μπούμε στο... ψητό, κοινώς στο θέμα που αφορά το οικονομικό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα