Εξετάζεται και ο Ντόστανιτς για Λεβαδειακό

Εξετάζεται και ο Ντόστανιτς για Λεβαδειακό

bet365

Ο Ράτκο Ντόστανιτς είναι μία ακόμα περίπτωση προπονητή που έχει δουλέψει στην Ελλάδα και εξετάζεται από τον Λεβαδειακό.

Οι Βοιωτοί δεν έχουν αφήσει καμία από τις υποθέσεις τεχνικών από την ελληνική αγορά ή που έχουν διουλέψει στην χώρα μας. Ονόματα όπως αυτά των Παντελίδη, Καραγεωργίου, Στεφάνοβιτς και ακόμα και του Χριστόπουλου (σ.σ. δεν υπάρχει ούτε οριστική συμφωνία αλλά ούτε και... ναυάγιο) ισχύουν ακόμα.

Παράλληλα συνεχίζει να εξετάζεται και το όνομα του Ντόστανιτς. Είναι ο 56χρονος Σέρβος κόουτς που έχει δουλέψει σε Βέροια, Διαγόρα και Λάρισα μεταξύ άλλων. Υπάρχουν και ονόματα από το εξωτερικό - όπως του Στόεβ που είχατε διαβάσει πρώτοι από το Gazzetta.gr - ωστόσο το βάρος έχει πέσει στην εγχώρια αγορά. Στον Λεβαδειακό είναι βασική προτεραιότητα να κλείσει όσο πιο άμεσα γίνεται ο επόμενος προπονητής. Σε σχέση με τον Βοσνιάδη από μεριάς του συλλόγου δεν υπήρξε ούτε επιβεβαίωση αλλά ούτε διάψευση. Μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα πάντως ο νέος κόουτς θα έχει κλείσει.

- Για το θέμα Σουμπίνιο οι δύο πλευρές είναι πια ιδιαίτερα κοντά στο deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα