Στο... μικροσκόπιο του Ολυμπιακού ο Ραντόσεβιτς (vids)

Στο... μικροσκόπιο του Ολυμπιακού ο Ραντόσεβιτς (vids)

bet365

Νέο όνομα για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr πρόκειται για τον Γιόσιπ Ραντόσεβιτς, που ανήκει στη Νάπολι.

Με βάση πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Ισπανία στα... ραντάρ του Ολυμπιακού για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο βρίσκεται ο Γιόσιπ Ραντόσεβιτς. Ο 22χρονος άσος της Νάπολι είναι διεθνής με την Κροατία και παίζει εξάρι και οκτάρι. Έχει περάσει από όλα τα ηλικιακά κλιμάκια των Εθνικών στην πατρίδα του.

Με τη Νάπολι έχει συμβόλαιο έως το 2017. Φέτος έπαιξε δανεικός έξι μήνες στην Ριέκα και άλλους έξι η Εϊμπάρ. Συνολικά φέτος κατέγραψε 28 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ. Είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και εξελίσσεται διαρκώς. Πρόκειται για έναν εκ των παικτών που εξετάζει αρκετά σοβαρά ο πειραϊκός σύλλογος για τον άξονά του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κλείσει με ετήσιο δανεισμό.

Σε τέτοιες υποθέσεις πρώτα γίνονται διερευνητικού χαρακτήρα επαφές και μετά προχωράει το οτιδήποτε. Ο Ραντόσεβιτς το 2012 είχε γίνει ο πιο νέος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που έκανε ντεμπούτο στην Εθνική της χώρας του. Η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στο 1 - 1,5 εκατ. ευρώ ενώ η Νάπολι είχε δώσει περίπου 3 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Δείτε τον στην Gallery σε δράση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα