ΠΑΟΚ: «Όταν αρθούν οι περιοριστικοί όροι του κ. Μαρινάκη»

ΠΑΟΚ: «Όταν αρθούν οι περιοριστικοί όροι του κ. Μαρινάκη»

bet365

Η πρόταση για συνάντηση των τεσσάρων «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν βρίσκει αντίθετο τον ΠΑΟΚ, που βάζει όμως τους δικούς του όρους στο τραπέζι.

Η πρόταση κάποιων Ενώσεων να συναντηθούν και να μιλήσουν για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων «μεγάλων» ομάδων δεν βρίσκει αντίθετο τον Ιβάν Σαββίδη, «άλλωστε έκανε ένα τόσο μεγάλο ταξίδι την προηγούμενη φορά, δίχως να το σεβαστεί κανείς αυτό, αλλά έδειξε αν το θέλει ή όχι» σχολιάζουν εδώ και καιρό στη Μικράς Ασίας, που στις σημερινές συζητήσεις και σκόρπιες σκέψεις περί (νέας) συνάντησης θέτουν ουσιαστικά τους δικούς τους όρους.

«Όλα αυτά τα ενδεχόμενα μπορούν να συζητηθούν όταν αρθούν οι περιοριστικοί όροι του κ. Μαρινάκη που πλέον δείχνει να κατανοεί και τον όρο εγκληματική οργάνωση. Φυσικά με τόσες κακουργηματικές κατηγορίες στην πλάτη του, μάλλον το τελευταίο που προλαβαίνει να τον απασχολήσει είναι η αυτογνωσία», έλεγαν σήμερα στην Τούμπα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα