«Στον κόσμο των… παραισθήσεων»!

«Στον κόσμο των… παραισθήσεων»!

bet365

Η ΑΕΚ (εννοείται πως) δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του Ολυμπιακού και απευθύνεται με σκληρή γλώσσα στον πρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από την αντίστοιχη της ΑΕΚ που με σκληρή γλώσσα απάντησε με επίσημη θέση που κάνει λόγο για τραγική κατάσταση του μεγαλομέτοχου του Ολυμπιακού και για παραισθήσεις...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Κατανοούμε την ακραία τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. Και αυτό το γνωρίζει ο ίδιος περισσότερο από τον καθένα. Με συνέπεια να μην έχει τον έλεγχο των όσων δημόσια υπογράφει. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ο άνθρωπος, πέφτοντας στον κόσμο των… παραισθήσεων, φαντασιώνεται αντιστροφή ρόλων και πράγματα τα οποία θα ήθελε να συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Θα προσπαθήσουμε απλώς να του θυμίσουμε ότι ο τίτλος του επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης του έχει απονεμηθεί με πάσα επισημότητα από την ελληνική δικαιοσύνη»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα