Επιστρέφουν Γιαννούλης και Κουλούρης

Επιστρέφουν Γιαννούλης και Κουλούρης

Επιστρέφουν Γιαννούλης και Κουλούρης

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς δανεικούς ποδοσφαιριστές σε διάφορες ομάδες, αλλά μόνον οι Γιαννούλης και Κουλούρης είναι σχεδόν σίγουροι για την επιστροφή τους στην Τούμπα.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, αριστερό μπακ – χαφ, έκανε μια πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της Βέροιας. Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια της «βασίλισσας του Βορρά», και με την απόδοσή του έπεισε τους ανθρώπους στον ΠΑΟΚ, ότι ήρθε η ώρα της επιστροφής για να είναι ένα αξιόπιστο «μπακ απ» του Μάριν Λέοβατς.

Πέρσι ο Ιγκόρ Τούντορ δεν τον εμπιστεύτηκε, ούτε ο Άρνεσεν, αλλά ο ένας χρόνος στην Κύπρο και στην Ανόρθωση έκανε καλό στον Ευθύμη Κουλούρη, με εξαίρεση έναν τραυματισμό που τον άφησε για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Ο νεαρός επιθετικός επιστρέφει, όπως όλα δείχνουν, στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, μετά τα 21 παιχνίδια και τα 6 γκολ, που πέτυχε με την Ανόρθωση.

Οι υπόλοιποι νεαροί ποδοσφαιριστές, λογικά θα παραμείνουν στη λίστα των δανεικών, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι σήμερα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα