Σε πρώτο πλάνο (και) ο Ντόστανιτς για Λεβαδειακό

Σε πρώτο πλάνο (και) ο Ντόστανιτς για Λεβαδειακό

bet365

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δείχνει να έχει εξελιχθεί στο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα του Λεβαδειακού.

Όπως σας γράψαμε προ ημερών ο Σέρβος τεχνικός είχε ανεβάσει για τα καλά τις... μετοχές του σχετικά με τους Βοιωτούς. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την υπόθεσή του να έχει προχωρήσει αισθητά και να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας του Λεβαδειακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Προς το παρόν πάντως ο Λεβαδειακός δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν τονίσει πως μιλάνε και με τον Ντόστανιτς αλλά έχουν και άλλες επιλογές για το τιμόνι του Λεβαδειακού. Σίγουρα πάντως και ο Ντόστανιτς είναι για τα καλά στο προσκήνιο.

Ο 56χρονος Σέρβος τεχνικός είναι πολύ καλός γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και χαίρει εκτίμησης από αρκετούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην χώρα μας. Το προσφιλές του σύστημα είναι το 4-2-3-1 και έχει ποσοστό νικών άνω του 37%. Ως προπονητής στην Ελλάδα έχει δουλέψει σε Βέροια, Διαγόρα και ΑΕΛ. Μάλιστα - όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει - η Λάρισα μετά το... διαζύγιο με τον Σάκη Τσιώλη ενδιαφέρθηκε ξανά για τον έμπειρο προπονητή.
- Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Λάμπρος Μπαλόκας, θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο σε συνάντηση της Λίγκας την Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα