Αποφασίζει την Δευτέρα ο Μανούσος

Αποφασίζει την Δευτέρα ο Μανούσος

bet365

Το βράδυ της Δευτέρας αναμένεται ο Γιώργος Μανούσος να πάρει την τελική του απόφαση για το μέλλον του. Δεν έχει... χαλάσει οριστικά η μεταγραφή του για Πλατανιά.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τα είχε βρει σε προφορικό επίπεδο (σ.σ. αρχικά) με τον Πλατανιά ωστόσο στην συνέχεια ζήτησε περισσότερο χρόνο αλλά και διαφορετικά οικονομικά δεδομένα. Οι Χανιώτες δεν προσφέρουν συμβόλαιο άνω των 90.000 ευρώ, ωστόσο υπήρχε η πρόθεση να βάλουν κάποια επιμέρους μπόνους για περισσότερα χρήματα.

Με βάση τις συζητήσεις των δύο πλευρών και το πως κύλησαν διαπιστώθηκε μία διαφορά της τάξεως των 15.000 - 20.000 ευρώ. Ο Γιώργος Μανούσος από την πλευρά του θέλει να ζυγίσει όλες τις επιλογές του και προτίθεται να πάρει την τελική του απόφαση το βράδυ της Δευτέρας. Η υπόθεση της απόκτησής του από τον κρητικό σύλλογο πάντως δεν έχει... ναυγήσει ακόμα οριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα