Κοντά σε Αναστασιάδη η ΑΕΛ

Κοντά σε Αναστασιάδη η ΑΕΛ

Κοντά σε Αναστασιάδη η ΑΕΛ

bet365

Η ΑΕΛ ψάχνει προπονητή, ο Κούγιας προτιμάει Έλληνα και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, παίζει πολύ δυνατά το όνομα του Αναστασιάδη. Σενάριο και για Λίνεν στον κάμπο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του προπονητή στην ΑΕΛ και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, πρώτο φαβορί, πλέον, είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο πολύπειρος τεχνικός έχει επαφές με την διοίκηση των «βυσσινί» και αποτελεί τον πρώτο στόχο, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο 24ωρο να έχουμε οριστικές εξελίξεις. Όπως είπε και ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, το όνειρό του είναι ένας Έλληνας προπονητής, που μπορεί να κάνει ξανά μεγάλη την ομάδα. Και φαίνεται πως έχει βρει όλα αυτά στο πρόσωπο του Αναστασιάδη, ο οποίος έχει υψηλές παραστάσεις αλλά και εμπειρία πολλών ετών, έχοντας καθίσει καθίσει στον πάγκο ομάδων όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Οι υποψήφιοι ήταν αρκετοί, όμως, πέρα από τον Δημήτρη Σπανό που «χάλασε» καθώς δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτός από τον κόσμο, έπαιξαν αρκετά ακόμα ονόματα. Από τον... απλησίαστο Γιάννη Αναστασίου, μέχρι τους Αλέκο Βοσνιάδη και Άκη Μάντζιο που υπήρχαν στην λίστα των «βυσσινί», ενώ όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, έγιναν επαφές και με προπονητές από το εξωτερικό. Μετά από αρκετό «σκανάρισμα» όμως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr. η ΑΕΛ έχει καταλήξει στον εκλεκτό της, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να είναι προ των πυλών.

Τέλος, ένα ακόμα όνομα που απασχόλησε, όμως επίσης πρέπει να γίνει... άθλος για να επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι αυτό του Έβαντ Λίνεν. Ο έμπειρος Γερμανός έχει συζητηθεί στην διοίκηση, αλλά μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του, μιας και - πέρα από όλα τα άλλα - δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Σαν Πάουλι μέχρι το 2018, καθώς ανανέωσε τον Απρίλιο. Ο πρώην τεχνικός των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Πανιώνιου, έφτασε κοντά στην άνοδο, καθώς τερμάτισε 4ος στην Β' Γερμανίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα