«Κλέβει» Ναζίμ η ΑΕΛ

«Κλέβει» Ναζίμ η ΑΕΛ

bet365

Μέσα από τα χέρια της Κέρκυρας, η ΑΕΛ κλείνει τον Ναζίμ. Στα γραφεία της ΠΑΕ αυτή την ώρα ο παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr.

Έτοιμη να ολοκληρώσει την δεύτερη μεταγραφή της στην σεζόν, είναι η ΑΕΛ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. ο Ναζίμ βρίσκεται αυτή την ώρα στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει με τους «βυσσινί».

Ο ταλαντούχος αμυντικός μέσος, που έμεινε ελεύθερος από την Ζάκυνθο, με την οποία στην σεζόν είχε 22 συμμετοχές και 3 τέρματα. Ο χαφ από την Νιγηρία, βρέθηκε πολύ κοντά στην Κέρκυρα, η οποία επίσης τον ξεχώρισε για τις πολύ καλές του παρουσίες στην Football League, όμως η ΑΕΛ κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε να κλέψει τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα