Και Άνχελ για την άμυνα του Ολυμπιακού

Και Άνχελ για την άμυνα του Ολυμπιακού

Και Άνχελ για την άμυνα του Ολυμπιακού

bet365

Για την διαθεσιμότητα του αριστερού μπακ Χοσέ Άνχελ από την Πόρτο φέρεται να ρώτησε ο Μάρκο Σίλβα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία.
Λίγο νωρίτερα σας είχαμε μεταφέρει την πληροφορία για τις νέες επαφές του Σίλβα με την Πόρτο. Την ίδια ημέρα οι Ισπανοί έφεραν στο φως της δημοσιότητας το όνομα του 26χρονου Χοσέ Άνχελ Βαλδές Ντίας της Πόρτο, που παίζει κυρίως αριστερό μπακ.
Ένας παίκτης για αντί-Μαζουάκου. Με ύψος 1.86 μέτρων ο ποδοσφαιριστής έχει πιθανότητες να κλείσει στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Ισπανούς. Ο Χοσέ Άνχελ φέρεται μάλιστα να είναι εκτός των πλάνων της Πόρτο για τη νέα χρονιά. Εκτός από τον Ολυμπιακό και η Σπόρτινγκ Χιχόν εμφανίζεται ως ενδιαφερόμενη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα