Γαλλικό σενάριο για Ντιαμπί και Ολυμπιακό

Γαλλικό σενάριο για Ντιαμπί και Ολυμπιακό

Γαλλικό σενάριο για Ντιαμπί και Ολυμπιακό

bet365

Ένα ακόμα όνομα που έρχεται από το εξωτερικό για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Αμπού Ντιαμπί, 30χρονου αμυντικού μέσου της Μαρσέιγ.

Ολοένα και πιο έντονα ηχούν και φέτος οι... σειρήνες από το εξωτερικό για παίκτες του κέντρου του Ολυμπιακού, όπως οι Λούκα Μιλιβόγιεβιτς και Παϊτίμ Κασάμι. Εκτός των άλλων παραμένει μετέωρος ο Εστέμπαν Καμπιάσο. Στο περιθώριο αυτό η ονοματολογία από το εξωτερικό καλά κρατεί. Γαλλικό σενάριο θέλει τον πειραϊκό σύλλογο να έχει κοιτάξει ή να κοιτάζει την περίπτωση του Αμπού Ντιαμπί.

Πρόκειται για 30χρονο αμυντικό και κεντρικό χαφ της Μαρσέιγ, που στο παρελθόν έχει παίξει στην Άρσεναλ. Έχει συμβόλαιο έως το 2017 αλλά φέτος δεν είχε τόσες πολλές συμμετοχές ενώ γενικά έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Για τον παίκτη φέρονται να ενδιαφέρονται και τουρκικές ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα