Οριστικό: Ο Μανούσος στα Χανιά για Πλατανιά!

Οριστικό: Ο Μανούσος στα Χανιά για Πλατανιά!

bet365

Ο Γιώργος Μανούσος μεταβαίνει άμεσα στα Χανιά για την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρότεινε ο Πλατανιάς, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr.

Παίκτης του Πλατανιά θα πρέπει να θεωρείται από σήμερα ο Γιώργος Μανούσος. Ο πρώην, πλέον, επιθετικός της Καλλονής επρόκειτο να βρεθεί στα Χανιά το μεσημέρι της Τετάρτης για να κλείσει και να υπογράψει το συμβόλαιο που του πρότειναν οι Κρητικοί, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr. Με βάση άλλες πηγές είναι ήδη στην Κρήτη για την συμφωνία.

Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται και το χθεσινό μας ρεπορτάζ όπου σας κάναμε λόγο για αλλαγή δεδομένων και θετική τροπή. Μέχρι στιγμής ο Πλατανιάς δεν έχει επιβεβαιώσει την πλήρη συμφωνία με τον παίκτη που ήθελε εδώ και καιρό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα