Περιμένουν την UEFA στον ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Περιμένουν την UEFA στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Στον ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει ενημέρωση να επιστρέψουν από τη Δευτέρα (13/6) για εργομετρικές εξετάσεις, αν δικαιωθεί στο θέμα με τον Πανιώνιο. Κανένα έγγραφο από UEFA.

Την έξοδο στην Ευρώπη με... έμμεσο τρόπο κυνηγάει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες έκαναν προσφυγή στην UEFA και ζήτησαν να ανοίξει ο φάκελος του Πανιωνίου για τη νομιμότητά του, όπως και έπραξε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Η απόφασή της αναμενόταν μέχρι την Τετάρτη (8/6), ωστόσο δεν εστάλη κανένα έγγραφο μέχρι τις 17:00 σήμερα το απόγευμα, όπως αναφέρει η ενημέρωση από την ΕΠΟ. Έτσι, στον «Άγιαξ» περιμένουν να τελειώσει οπωσδήποτε το θέμα με τους «κυανέρυθρους», ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, καθώς η παραπάνω υπόθεση έχει φέρει στασιμότητα στα πάντα.

Πάντως, η ΕΠΟ έχει συμπεριλάβει στις ομάδες για την Ευρώπη κανονικά τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης, όμως δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα, εφόσον η απόφαση της UEFA δικαιώσει τον ΠΑΣ.

Μάλιστα, σε περίπτωση που γίνει αυτό, οι άνθρωποι της ομάδας των Ιωαννίνων έχουν ενημερώσει τους παίκτες να επιστρέψουν από τη Δευτέρα (13/6) για εργομετρικές εξετάσεις, καθώς θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η προετοιμασία για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα