Εμπιστοσύνη σε Γκορμπούνοφ και... νέους

Εμπιστοσύνη σε Γκορμπούνοφ και... νέους

Νίκος Μαρούδας
Εμπιστοσύνη σε Γκορμπούνοφ και... νέους

bet365

Με τον Αντρέι Γκορμπούνοφ θα πορευτεί ο Ατρόμητος που προωθεί για αντικαταστάτες του Μπάρκα τους... νέους Θεοδωράκη και Κυρίτση. Λίγες οι πιθανότητες απόκτησης τερματοφύλακα.

Παρελθόν αποτελεί από τον Ατρόμητο ο Βασίλης Μπάρκας που τελικά δεν θα μείνει δανεικός στον Ατρόμητο. Στο Περιστέρι ήδη σχεδιάζουν την επόμενη μέρα κάτω από τα γκολποστ η οποία δεν είναι και τόσο δύσκολη.

Οι Περιστεριώτες, θα κάνουν πρόταση ανανέωσης στον Αντρέι Γκορνπούνοφ τον οποίο και εμπιστεύονται απόλυτα. Άλλωστε έβγαλε μεγάλο μέρος της σεζόν που τελείωσε και είναι μια αξιόπιστη λύση. Από εκεί και πέρα, για δεύτερη λύση προορίζεται ο Χρήστος Θεοδωράκης και για τρίτη ο Ηλίας Κυρίτσης.

Στον Ατρόμητο πιστεύουν πολύ στο ταλέντο των δύο νεαρών τερματοφυλάκων οι οποίοι είναι και διεθνείς με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, αυτοί οι δύο θα στελεχώσουν μαζί με τον Γκορμπούνοφ την τριάδα κάτω από το γκολποστ. Υπάρχει πάντα η περίπτωση κάποιας μεταγραφής, ωστόσο αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες

Δεν υπάρχουν ανταλλάγματα για Μπάρκα

Σε ό,τι αφορά τώρα την συμφωνία με την ΑΕΚ για τον Βασίλη Μπάρκα, σε αυτή δεν υπάρχουν έμψυχα ανταλλάγματα όπως έχει γραφτεί. Οι διοικούντες του Ατρόμητου, εξετάζουν κυρίως την ξένη αγορά για αμυντικό χαφ με την περίπτωση του Ανάκογλου να βρίσκεται πιο χαμηλά σε αυτή τη λίστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα