Ηρακλής: Τέλος με... αιχμές ο Τσιλιανίδης

Ηρακλής: Τέλος με... αιχμές ο Τσιλιανίδης

Ηρακλής: Τέλος με... αιχμές ο Τσιλιανίδης

bet365

Παρελθόν από τον Ηρακλή ο Τσιλιανίδης, που δεν έκρυψε τα πολλά παράπονα που έχει από την διοίκηση.

Μετά πό 12 χρόνια, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αποτελεί παρελθόν από τον Ηρακλή, από την ομάδα που τον ανέδειξε, με το... γυαλί, όμως, να έχει ραγίσει. Όχι με τον σύλλογο, φυσικά, αλλά με την διοίκηση, με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να αφήνει αιχμές μέσα στο μήνυμα που έστειλε μέσω ανάρτησής του στο διαδίκτυο.
Ύστερα από δώδεκα χρόνια, δεν είμαι πλέον μέλος του Ηρακλή. Σ αυτή την ομάδα ξεκίνησα ως παιδί στις ακαδημίες,ανδρώθηκα μέσα απο τις δυσκολίες και έζησα το όνειρο μου να παίξω στην superleague με την φανέλα της. Εζησα πολλά και όμορφα για το ξεκίνημα της καριέρας μου που δεν πρόκειται να τα ξεχάσω. Βασικό μου μέλημά ήταν φεύγοντας από εδώ, να επωφελούνταν και η ομάδα.

Κι αυτό έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο η πρόταση που κατατέθηκε από ευρωπαϊκή ομάδα για την αγορά μου δεν έγινε δεκτή. Συνοδεύτηκε μάλιστα από βαρύγδουπες, όπως αποδείχτηκε, δηλώσεις στελεχών της διοίκησης για την χρησιμότητα και την αναγκαιότητα της παρουσίας μου στο ρόστερ. Όπως αποδείχτηκε, δεν έπρεπε να τις έχω πιστέψει, αλλά η αγάπη μου για τον Ηρακλή δεν επέτρεψε να δω καθαρά το τι ερχόταν.

Ετσι, φτάσαμε στο σήμερα, με απανωτά, αλλεπάλληλα και ποικιλόμορφα προβλήματα για τα οποία δεν έχω την παραμικρή ευθύνη και τα οποία με εξώθησαν στην αναζήτηση της λύσης της μεταξύ μας συνεργασίας. Προτού χαθούν άλλα, πρώτα χάθηκε η εμπιστοσύνη. Ο Ηρακλής θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου ως η ποδοσφαιρική μου οικογένεια. Εύχομαι λοιπόν ειλικρινά σε όσους αγαπάνε πραγματικά αυτή την ομάδα να μην σταματήσουν να παλεύουν γι αυτήν και να την δουν να φτάνει εκεί που ονειρεύονται και της αξίζει», έγραψε στο προφίλ του στο facebook.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα