«Έκλεισε» και Γιαννιτσάνη η Λάρισα!

«Έκλεισε» και Γιαννιτσάνη η Λάρισα!

Νίκος Μαρούδας
«Έκλεισε» και Γιαννιτσάνη η Λάρισα!

bet365

Μεταγραφικό ντεμαράζ της ΑΕΛ, που σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, μετά τον Ντεγκρά απέκτησε και τον Νίκο Γιαννιτσάνη!

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Γιαννιτσάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο νεαρός επιθετικός πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού μίλησε με την διοίκηση έδωσε τα χέρια και υπέγραψε στην ομάδα του κάμπου για τα επόμενα τρία χρόνια. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ, που αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Ο 22χρονος επιθετικός, επιστρέφει στην Θεσσαλία μετά το πέρασμά του από την Νίκη Βόλου το 2014. Την περσινή σεζόν, ο Γιαννιτσάνης αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανελευσινιακού όπου σκόραρε 9 τέρματα και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της σωτηρίας της ομάδας την σεζόν που πέρασε στη Football League.

Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες επιθετικός, άρχισε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2014, πριν πάει δανεικός στη Νίκη Βόλου που έμεινε μέχρι την διάλυση της ομάδας στα τέλη του ίδιου έτους. Τον χειμώνα του 2015 έμεινε ελεύθερος από το «τριφύλλι» και συνέχισε την καριέρα του στη Football League με την φανέλα της Λαμίας μέχρι το καλοκαίρι. Από τότε άνηκε στον Πανελευσινιακό, με τον οποίο είχε υπογράψει για ένα χρόνο και μετά από 26 συμμετοχές και 9 τέρματα, επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα για λογαριασμό της ΑΕΛ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα