Διακοπή λόγω κακοκαιρίας στο Κολομβία - Χιλή! (pics & vids)

Gazzetta team
Διακοπή λόγω κακοκαιρίας στο Κολομβία - Χιλή! (pics & vids)

bet365

Η έντονη βροχόπτωση στο Σικάγο έφερε διακοπή δυόμιση ωρών στον δεύτερο ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα σε Κολομβία και Χιλή. Τελικά το δεύτερο ημίχρονο άρχισε στις 06:25 Ελλάδος!

Έντονα καιρικά φαινόμενα στο Σικάγο, έκαναν αδύνατη την διεξαγωγή του δεύτερου μέρους στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα σε Κολομβία και Χιλή την προκαθορισμένη ώρα έναρξης. Οι δύο ομάδες είχαν πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με την Χιλή να προηγείται με 2-0, όταν ξεκίνησε η έντονη βροχόπτωση στην περιοχή και φυσικά στο γήπεδο.

Τότε, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως το δεύτερο ημίχρονο θα αρχίσει με μισή ώρα καθυστέρηση, όμως ο καιρός είχε άλλη... γνώμη! Η κατάσταση αντί να καλυτερεύσει, χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να έχουμε εικόνες... θεομηνίας στις ΗΠΑ. Αυτό ανάγκασε τους διοργανωτές να ζητήσουν από τον κόσμο να προστατευτεί κάτω από τα υπόστεγα του γηπέδου και να δώσουν προθεσμία δύο ωρών για την έναρξη του δεύτερου μέρους! Χαρακτηριστικό των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Σικάγο, είναι η ακύρωση πολλών αεροπορικών πτήσεων που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν.

Τελικά το παιχνίδι μετά από περίπου δυόμιση ώρες αναμένεται άρχισε και πάλι στις 06:25 ώρα Ελλάδας...

Δείτε εικόνες και βίντεο από το Σικάγο...

 

Τελευταία Νέα