«Κοντέντο αν φύγει ο Μαζουακού»
Ο Αρτούρ Μαζουακού είναι ένα όνομα από το ρόστερ του Ολυμπιακού, που βλέπει το όνομά του να «παίζει» σχεδόν καθημερινά για διάφορες ομάδες οι Μονακό και Ρόμα.
Στην περίπτωση, λοιπόν, που πουληθεί οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν έτοιμη ήδη τη λύση για τα αριστερά. Σύμφωνα με τον «Γαύρο» έχουν κάνει την κίνησή τους για τον Γερμανό αριστερό μπακ της Μπορντό, Ντιέγκο Κοντέντο.
Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το εν λόγω δημοσίευμα τόσο με την ομάδα όσο και με τον παίκτη υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ευτυχή κατάληξη του θέματος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
