Αυτός είναι ο νέος γυμναστής του Ολυμπιακού

Αυτός είναι ο νέος γυμναστής του Ολυμπιακού

Αυτός είναι ο νέος γυμναστής του Ολυμπιακού

bet365

Ο Ιγνάθιο (Νάτσο) Όρια Μιχάρες, για χρόνια γυμναστής της Σεβίλλης και πέρσι της Λα Κορούνια, θα είναι ο υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το 2012-2013 ο παλιός προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, βρέθηκε στον πάγκο της Σεβίλλης. Βοηθό του είχε ήδη από το 2010 στη Χετάφε, τον Βίκτορ Σάντσεθ, τον οποίο πήρε και μαζί του στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Δεν πήραν όμως γυμναστή. Εκεί υπήρχε από το 2008 ο Ιγνάθιο (Νάτσο) Όρια Μιχάρες, ο οποίος υπηρετούσε γενικότερα το club από το 1998.

Εχοντας περάσει απ' όλα τα κλιμάκια, ο 51χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής, βρέθηκε όμως έπειτα από πέντε χρονιές εκτός της Α' ομάδας των Σεβιγιάνων, καθώς ο Ουνάι Εμερι που αντικατέστησε τους Μίτσελ, Βίκτορ, είχε δικό του γυμναστή. Ο Νάτσο 'Ορια εργάστηκε για το 2013-2014 στην Β' ομάδα της Σεβίλλης και το επόμενο καλοκαίρι δέχτηκε την κρούση του νέου κόουτς του Ολυμπιακού.

Ο Βίκτορ του ζήτησε να τον βοηθήσει στην πρώτη κανονική δουλειά της προπονητικής καριέρας του και έτσι την περσινή περίοδο, ο Νάτσο Ορια βρέθηκε στη Λα Κορούνια, για να ταξιδέψει τώρα στον Πειραιά.

Ο Ιγνάθιο Όρια Μιχάρες υπήρξε και ποδοσφαιριστής αν και όχι με σπουδαία καριέρα. Επαιξε αμυντικός για 14 χρόνια (1982-'96), ξεκινώντας από τους μικρούς της Σεβίλλης και περνώντας στη συνέχεια από τη Β' ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, την Ατλέτικο Σανλουκένιο, Λας Πάλμας, Ισλα.

Η πρώτη του δουλειά ως γυμναστής ήρθε με το τέλος της καριέρας του το 1996. Για την επόμενη διετία πέρασε από μιρκές ομάδες, ώσπου το 1998 επέστρεψε στη βάση του, την αγαπημένη του Σεβίλλη, αρχίζοντας από τα πιτσιρίκια του club, για να φτάσει τώρα στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα