«Δεν θα χαλάσω την μεταγραφή του Ιβάνοφ στον Παναθηναϊκό»

«Δεν θα χαλάσω την μεταγραφή του Ιβάνοφ στον Παναθηναϊκό»

«Δεν θα χαλάσω την μεταγραφή του Ιβάνοφ στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Χρίστο Κρουσχάρσκι επιβεβαιώνει στο gazzetta.gr πως πρόθεση του συλλόγου, αλλά και του στόπερ Ιβάν Ιβάνοφ είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό!

Επιτακτική ανάγκη για τον Παναθηναϊκό φαντάζει η μεταγραφική ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Οι «πράσινοι» έχουν εντοπίσει τους στόχους τους με τον Βούλγαρο στόπερ, Ιβάν Ιβάνοφ να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Ο αριστεροπόδαρος σέντερ μπακ με 40 διεθνείς συμμετοχές και τρία γκολ το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ πραγματοποιώντας αξιοσημείωτες εμφανίσεις.

Ο πρόεδρος της βουλγαρικής ομάδας Χρίστο Κρουσχάρσκι μιλώντας στο gazzetta.gr, όχι μόνο επιβεβαίωσε τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, αλλά έκανε λόγο για επιθυμία του ίδιου, αλλά και του Ιβάνοφ να ολοκληρωθεί σύντομα η μεταγραφή.

«Πράγματι έχουμε δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον Ιβάνοφ εδώ και αρκετές μέρες. Πρόκειται για έναν ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή. Πρόθεση μου, αλλά και του ποδοσφαιριστή είναι να προχωρήσει η μεταγραφή.

Δεν θα μπορούσα να σταθώ εμπόδιο στην επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Ελπίζω να υπάρξει σύντομα συμφωνία με τον Παναθηναϊκό», τόνισε χαρακτηριστικά

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα