Έρχεται Ολλανδία για συζητήσεις ο Λεντέσμα!

Έρχεται Ολλανδία για συζητήσεις ο Λεντέσμα!

Νίκος Αθανασίου
Έρχεται Ολλανδία για συζητήσεις ο Λεντέσμα!

bet365

Ο Αργεντινός αμυντικός χαφ αναμένεται την Δευτέρα στο Τέχελεν για να συζητήσει με τον Αντρέα Στραματσόνι την προοπτική να υπογράψει στον Παναθηναϊκό! «Έχουμε συμφωνήσει» δηλώνει στο gazzetta.gr!

Το «τριφύλλι» θέλει έναν αμυντικό χαφ που θα έρθει και θα κάνει διαφορά. Το πρωί της Κυριακής οι Ιταλοί έγραψαν πως ο Κρίστιαν Λεντέσμα «έκλεισε» στον Παναθηναϊκό και έρχεται την Δευτέρα στο Τέχελεν για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται μόνο στο πρώτο σκέλος του, καθώς ο Αργεντίνος άσος θα έρθει στην Ολλανδία αλλά όχι ως «κλεισμένος» παίκτης του «τριφυλλιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λεντέσμα θα έχει συζητήσεις με τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος θεωρεί ιδανική περίπτωση τον πρώην ποδοσφαιριστή της Λάτσιο. Οι δύο πλευρές είναι αρκετό καιρό σε επαφή ενώ ο εκ των βοηθών του «Στράμα», Ρομπέρτο Μούτσι έχει εξαιρετική σχέση με τον παίκτη. Στις πρώτες επαφές, πάντως, η διαφορά στο οικονομικό ήταν μεγάλη. Εξάλλου, το κασέ του παίκτη στην Σάντος ήταν στο 1.2 εκατομμύρια ευρώ ενώ στην Λάτσιο έφτασε κοντά στα 2 εκατομμύρια!

Ο Ιταλός τεχνικός του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να «ψήσει» τον 33χρονο χαφ για το πρότζεκτ που φιλοδοξεί να δημιουργήσει στην Αθήνα και να τον ντύσει στα πράσινα τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα είναι πιθανό, λόγω και της μεγάλης απραξίας του, να πάρει μέρος σε κάποιες προπονήσεις επί ολλανδικού εδάφους μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

«Έρχομαι και έχουμε συμφωνήσει»

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος δήλωσε λακωνικά. «Έρχομαι αύριο στην Ολλανδία για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Έχουμε συμφωνήσει αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα αυτή την στιγμή από σεβασμό προς τον σύλλογο». Το τόσο προχωρημένο της υπόθεσης δεν επιβεβαιώνεται από το «πράσινο στρατόπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα