Προχωράει του γκολκίπερ στον Ολυμπιακό

Προχωράει του γκολκίπερ στον Ολυμπιακό

Προχωράει του γκολκίπερ στον Ολυμπιακό

bet365

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η περίπτωση του γκολκίπερ στον Ολυμπιακό, όμως δεν πρόκειται για τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει. Μετά τον πρώτο προκριματικό οι υπόλοιπες προσθήκες.

Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού. Η περίπτωση του γκολκίπερ είναι σε προχωρημένο στάδιο, όμως δεν πρόκειται για κάποιο από τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα από την ισπανική αγορά. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από πλευράς Ολυμπιακού. Πρόκειται για παίκτη που θα κλείσει την Τρίτη και θα έρθει στην Ελλάδα την Τετάρτη.

Με αυτή την προσθήκη, οι «ερυθρόλευκοι» θα κλείσουν τις μεταγραφές τους σε αυτό το στάδιο. Οι υπόλοιπες θα γίνει με το πρώτο ευρωπαϊκό ματς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και θα είναι ένας στόπερ, ένα οχτάρι, ένας εξτρέμ κι ένας επιθετικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα