«Κλείνει» Τουράμ η Κέρκυρα (vids)

Νίκος Μαρούδας
«Κλείνει» Τουράμ η Κέρκυρα (vids)

bet365

Μια ανάσα από την απόκτηση του 25χρονου Βραζιλιάνουν επιθετικού βρίσκεται η Κέρκυρα.

Τον εκλεκτό για την κορυφή της επίθεσης φαίνεται πως βρήκε και έφερε στην Ελλάδα η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Ροτζέριο Κονσεϊσάο Ροσάριο, ή πιο απλά Τουράμ! Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται από την Δευτέρα στην Ελλάδα για να περάσει από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις.

Πρόκειται για 25χρονο επιθετικό, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε δανεικός από την Ατλέτικο Παραναένσε σε Κυπριακές ομάδες. Η αρχή έγινε το 2013 όταν βρέθηκε στον Άρη Λεμεσού όπου σε 31 συμμετοχές σημείωσε 15 τέρματα και την επόμενη χρονιά δόθηκε δανεικός στην άλλη ομάδα της Λεμεσού, τον Απόλλωνα.

Εκεί την πρώτη του σεζόν αγωνίστηκε και στο Europa League, όπου σημείωσε και ένα πανέμορφο τέρμα, ενώ σε 16 αγώνες πρωταθλήματος σημείωσε 3 τέρματα. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε έπαιξε για δεύτερο χρόνο δανεικός στον Απόλλωνα και σε 13 συμμετοχές σημείωσε 2 γκολ.

Από την 1 Ιουλίου επέστρεψε στην Ατλέτικο Παραναένσε απ' όπου και η Κέρκυρα είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της. Ο ποδοσφαιριστής έφτασε την Δευτέρα στην Αθήνα και την Τρίτη περνάει από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να βρεθεί στο νησί για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, οι «Φαίακες» θα ρίξουν όλο το βάρος στην υπόθεση του Ουρουγουανού επιτελικού μέσου που δούλευαν αυτό τον καιρό παράλληλα, έχοντας όμως ως προτεραιότητα το θέμα του επιθετικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα