Η μεταγραφική συνεργασία με Μοντέστο

Η μεταγραφική συνεργασία με Μοντέστο

Η μεταγραφική συνεργασία με Μοντέστο

bet365

Ο Φρανσουά Μοντέστο έχει προτείνει αρκετές περιπτώσεις παικτών φέτος στον Ολυμπιακό κυρίως από την Γαλλία την ώρα που από τους Πειραιώτες δεν έχει προκύψει κάτι για επίσημη συνεργασία.

Η συνεχής παρουσία του Μοντέστο στην Ελλάδα έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών συζητήσεων. Οι Γάλλοι καιρό τώρα επιμένουν για πόστο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Κορσικανός δεδομένα εισηγείται και προτείνει παίκτες για τον πειραϊκό σύλλογο (ιδίως από την Γαλλία όπως ο Ρος ή ακόμα και ο Καμανό) αλλά μέχρι εκεί. Όπως κάνει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, μκε την διαφορά ότι δεν έχει θέση στην ομάδα. Απλώς βοηθάει διότι έχει ακόμα πολύ καλές σχέσεις. Ισχυρούς δεσμούς με τον σύλλογο. Από τους πρωταθλητές Ελλάδας πάντως ουδέποτε ανέκυψε ή διέρρευσε σαφή πιθανότητα για επίσημη συνεργασία με κάποιο πόστο στον σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα