Λεάλι για Ολυμπιακό (vids)

Λεάλι για Ολυμπιακό (vids)

Λεάλι για Ολυμπιακό (vids)

bet365

Οι Ιταλοί στέλνουν τον 23χρονο πορτιέρε Νικόλα Λεάλι από την Γιουβέντους στον Ολυμπιακό με ετήσιο δανεισμό. Στο Λιμάνι τονίζουν πως δεν έχει κλείσει κανένας κίπερ αλλά δεν διαψεύδουν.

Πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν πως ο Λεάλι είναι πολύ πιθανό να κλείσει στον Ολυμπιακό. Τονίζεται πως για τον τερματοφύλακα της Γιουβέντους οι ερυθρόλευκοι είχαν δείξει το τελευταίο διάστημα ενδιαφέρον και πως εάν οι επαφές πάνε καλά τότε μπορεί να πιάσει Λιμάνι με ετήσιο δανεισμό. Επισημαίνεται παράλληλα πάντως πως ο πιο πιθανός επόμενος προορισμός του είναι η Ελλάδα και ότι λογικά έρχεται την Τετάρτη για υπογραφές.

Για τον Νικόλα Λεάλι πάντως οι Άγγλοι τα τελευταία 24ωρα ανέφεραν πως επρόκειτο να πάει στην Άστον Βίλα. Ο Λεάλι την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Φροζινόνε, πραγματοποιώντας συνολικά 34 συμμετοχές, όλες ως βασικός. Στα 23 του χρόνια με ύψος 1.93 μέτρα έχει συμβόλαιο με την Γιουβέντους έως το 2019.

Η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη είναι πάνω από 4 εκατ. ευρώ και στους Γιουβεντίνους δεν έχει πάρει τόσες ευκαιρίες. Πρόκειται για τερματοφύλακα με πολύ καλά προσόντα πάντως και ιδιαίτερα καλές χρονιές στην Ιταλία, έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές Εθνικές της χώρας και αποκαλείται ως ο νέος... Μπουφόν. Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες ενώ γίνεται λόγος και για οψιόν αγοράς στο deal. Προκύπτει πάντως ότι έχουν γίνει επαφές αλλά ο Ιταλός δεν είναι ακόμα κλεισμένος.

Αυτό που διέρρευσε από μεριάς των πρωταθλητών είναι πως δεν έχουν κλείσει κανέναν τερματοφύλακα και ότι δεν υπάρχει καμία νεότερη εξέλιξη στο μεταγραφικό μέτωπο. Οι οποίοι πάντως παρόλα αυτά ανέμεναν τον καινούριο κίπερ τους για την Τετάρτη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα