Οι τρεις... Αγγλίδες για Μαζουάκου

Οι τρεις... Αγγλίδες για Μαζουάκου

Οι τρεις... Αγγλίδες για Μαζουάκου

bet365

Τουλάχιστον τρεις αγγλικοί σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Αρτούρ Μαζουάκου σε μία αγορά που δεδομένα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Ο ατζέντης του Μαζουάκου είναι εδώ και δύο ημέρες στο Νησί και αρκετοί έχουν συνδέσει την παρουσία του με το ζήτημα της μεταγραφής του παίκτη. Από την Αγγλία εδώ και καιρό το πιο έντονο ενδιαφέρον για τον Αρτούρ Μαζουάκου έχουν δείξει οι Γουέστ Μπρομ, Γουέστ Χαμ και Σάντερλαντ.

Οι Γουέστ Χαμ και Σάντερλαντ μάλιστα έχουν τσεκάρει και τον Ομάρ και τον Ντα Κόστα. Εκτός των άλλων οι ομάδες από την Αγγλία είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τα... θέλω του Ολυμπιακού, που αξιώνει πάνω από 9 εκατ. ευρώ και με τον παίκτη να ζητάει 1,3 - 1,5 εκατ. ευρώ ετήσιο συμβόλαιο. Όπως έχουμε γράψει ξανά πάντως όλα δείχνουν πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι αυτό που ο Μαζουάκου θα πάρει μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα