Η... μάχη Ολυμπιακού για Καμανό!

Η... μάχη Ολυμπιακού για Καμανό!

Η... μάχη Ολυμπιακού για Καμανό!

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει να... κυνηγά την περίπτωση Καμανό. Ανέβασε σύμφωνα με γαλλικές πηγές την προσφορά του στα 2 εκατ. ευρώ με την Μπαστιά να ζητάει 3.

Η διαφορά του Ολυμπιακού με την Μπαστιά καλά κρατεί για τον Καμανό. Σε πρώτη φάση οι ερυθρόλευκοι είχαν ρίξει στο τραπέζι 1,8 εκατ. ευρώ με τους Γάλλους να τονίζουν πως ο παίκτης δεν παραχωρείται με λιγότερα από 2,5 εκατ. ευρώ.

Στην συνέχεια όμως οι πρωταθλητές ανέβασαν την προσφορά τους στα 2 εκατ. ευρώ με την Μπαστιά να θέλει τώρα 3. Μία παράμετρος που έχει τεθεί είναι και η συνιδιοκτησία ενώ παίζει σημαντικό ρόλο πως ο Φρανσουά Μοντέστο έχει πολύ καλές σχέσεις με την Μπαστιά.

Η Μπαστιά υποστηρίζει πως έχει στα χέρια της προσφορές από τις Μπέτις και Ρεν αλλά και την Καέν. Ο Ολυμπιακός δείχνει διατεθειμένος να δώσει σκληρή... μάχη για να κάνει δικό του τον παίκτη. Ο 20χρονος διεθνής από τη Νέα Γουϊνέα παίζει κυρίως δεξί εξτρέμ αλλά μπορεί να αγωνιστεί και αριστερά αλλά και στην επίθεση. Παράλληλα διαρρέεται πως ο Μοντέστο έχει προτείνει στους Πειραιώτες άλλες τρεις περιπτώσεις παικτών από την γαλλική αγορά για άμυνα αλλά και για μεσοεπιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα