Το μετέωρο βήμα του Ηρακλή!

Το μετέωρο βήμα του Ηρακλή!

Το μετέωρο βήμα του Ηρακλή!

bet365

Ο Ηρακλής αυτήν την στιγμή διοικητικά μοιάζει με... ακυβέρνητο καράβι και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για την συνέχεια ως προς την ομάδα.

Στην παρούσα φάση υπάρχει πλήρης αβεβαιότητα ακόμα και για την προετοιμασία που είχε προγραμματιστεί για την Ολλανδία. Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλή, Σταύρος Παπαθανασάκης, δεν δείχνει ικανός να δώσει λύσεις στα διοικητικά και σοβαρά οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

Προς το παρόν κυριαρχεί στασιμότητα παντού. Σαν να μην έφτανε αυτό η Metrosport αναφέρει πως είναι καθαρά τυπικό το θέμα της πρώτης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης από την ΕΠΟ για την ΠΑΕ. Τυπικό επειδή στην Μίκρα δεν έχουν προχωρήσει σε επίλυση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Από την στιγμή που δεν έχει ενημερότητες η ομάδα για παράδειγμα είναι δεδομένο πως δεν έχει καμία τύχη να γλιτώσει την πρώτη ποινή. Η ΕΠΟ θα ζητήσει το τι πρόοδος έχει γίνει γενικότερα με τις οφειλές, όπου επίσης η διοίκηση Παπαθανασάκη δεν έχει κάνει βήματα προς την σωστή κατεύθυνση. Η επίπληξη είναι η πρώτη ποινή σε αυτήν την πρώτη φάση.

Είναι όμως δεδομένο πως αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση στις επόμενες φάσεις του καθεστώτος επιτήρησης που δεν θα ανταποκριθεί η ΠΑΕ, θα έρθουν ποινές πολύ πιο αυστηρές όπως προβλέπεται. Από βαρύ χρηματικό πρόστιμο (300.000 ευρώ), μέχρι αφαιρέσεις βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία στο πρωτάθλημα. Πολλοί φοβούνται πως ο Ηρακλής θα παρουσιάσει εμφανή αδυναμία στο να ολοκληρώσει την σεζόν. Κάποιες πηγές πάντως από την συμπρωτεύουσα θέλουν τον Παπαθανασάκη να αναζητά οικονομικούς... συμπαίκτες αλλά και συνεργάτες να τον βοηθήσουν σε επιτελικά πόστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα