Σέποβιτς για Άρη!

Δημήτρης Τομαράς
Σέποβιτς για Άρη!

bet365

Ο Άρης σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr έχει προσεγγίσει τον Μάρκο Σέποβιτς, Σέρβο φορ που ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά είναι και φέτος εκτός πλάνων.

Στα 25 του χρόνια ο Σέποβιτς έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής άσος που στο διάστημα που ανήκει στους Πειραιώτες έχει ήδη δοθεί τρεις φορές ως δανεικός δεν πρόκειται να βρει ξανά θέση στο ρόστερ τους.

Οι πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Σερβία θέλουν τον Άρη να έχει κάνει κρούση στον παίκτη για πιθανή συνεργασία τους τη νέα περίοδο. Ο Μάρκο Σέποβιτς τελευταία είχε δοθεί με δανεισμό στην Μουσκρόν.

Την χρονιά που μας πέρασε είχε στο Βέλγιο 24 συμμετοχές. Μέτρησε 6 γκολ και 3 ασίστ. Ο Άρης είχε προσπαθήσει να κάνει δικό του τον Μοχάμεντ Μπεν πριν κλείσει στον Πανιώνιο ενώ είχε ασχοληθεί και με τον Μάικλ Ολαϊτάν αλλά και με τον Νίκολα Μαρτίνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα