Και Αρίμπας και Σίντνεϊ για την άμυνα του Ολυμπιακού

Και Αρίμπας και Σίντνεϊ για την άμυνα του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Και Αρίμπας και Σίντνεϊ για την άμυνα του Ολυμπιακού

bet365

Ο Αρίμπας είναι γνωστή περίπτωση για την άμυνα του Ολυμπιακού εδώ και μέρες. Ισπανικές πηγές εμφανίζουν ως στόχο του Ολυμπιακού και τον Βραζιλιάνο με πορτογαλικό διαβατήριο, Σίντνεϊ.

Για τον 27χρονο Ισπανό στόπερ της Λα Κορούνια, Αλεχάντρο Αρίμπας, έχετε ενημερωθεί εδώ και μέρες. Είναι ένας παίκτης με τον οποίο δεδομένα έχει ασχοληθεί ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της άμυνάς του. Ισπανικές πηγές όμως θέλουν τον Βίκτορ να κοιτάζει και τον Βραζιλιάνο με πορτογαλικό διαβατήριο, Σίντνεϊ.

Στα 26 του με ύψος 1.86 μ. (σ.σ. ο Αρίμπας έχει ύψος 1.82 μ.) ο εν λόγω κεντρικός αμυντικός έχει πίσω του σημαντική εμπειρία και παραστάσεις από Τουρκία, Ισπανία και Πορτογαλία. Πέρυσι είχε 33 συμμετοχές με την Λα Κορούνια. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό... χρηματιστήριο κυμαίνεται στα 3,5 - 4 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα