Διακοπή λόγω καταιγίδας στο Γκενκ (pics)

Διακοπή λόγω καταιγίδας στο Γκενκ (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Διακοπή λόγω καταιγίδας στο Γκενκ (pics)

bet365

Μία ξαφνική καταιγίδα διέκοψε την προπόνηση της ομάδας του Ολυμπιακού στο Βέλγιο το απόγευμα στο Γκενκ. Δεν προπονήθηκαν οι Τσόρι και Μανιάτης. Πρόβλημα και με Ρέτσο.

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες επηρέασαν την απογευματινή προπόνηση των Πειραιωτών.

Μία αιφνίδια καταιγίδα υποχρέωσε τον Βίκτορ Σάντσεθ να σταματήσει το πρόγραμμα μετά από περίπου μία ώρα προπόνησης. Μέσα σε πολύ λίγα λεπτά ο καιρός άλλαξε άρδην και την... θέση της ελαφριάς συννεφιάς πήρε η έντονη μουντάδα, οι βροντές και ο άνεμος, ο οποίος προμήνυε… καταιγίδα! Έτσι και έγινε. Δυνατή βροχή, αστραπές, κεραυνοί και βροντές, άλλαξαν μέσα σε λίγα λεπτά το προπονητικό κέντρο της Γκενκ και ανάγκασαν τον Βικτορ Σάντσεθ να... σφυρίξει την λήξη της απογευματινής προπόνησης. Δεν ήταν ασφαλές για τους ποδοσφαιριστές να παραμείνουν στο γήπεδο, όταν στην άκρη του προπονητικού έπεφταν κεραυνοί…

Ως προς τα αγωνιστικά προβλήματα από την προπόνηση του απογεύματος στο Βέλγιο Μανιάτης και Τσόρι δεν προπονήθηκαν.

Όσον αφορά στον Παναγιώτη Ρέτσο, ο νεαρός στην αρχή προπονήθηκε στο γυμναστήριο και στην συνέχεια βγήκε στο γήπεδο και εντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας. Σχετικά με το αυριανό πρόγραμμα είθισται πριν τους αγώνες ο Βίκτορ να κάνει μία προπόνηση (κλειστή για τα media στην προετοιμασία) όπου δουλεύει συστήματα και δοκιμές σε πρόσωπα αλλά και κομπίνες και στημένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα