Ορισμός του value for money ο πιτσιρικάς Ρέτσος!

Ορισμός του value for money ο πιτσιρικάς Ρέτσος!

Δημήτρης Τομαράς
Ορισμός του value for money ο πιτσιρικάς Ρέτσος!

bet365

Με τον Παναγιώτη Ρέτσο το τελευταίο διάστημα έχουν ασχοληθεί ιταλικές και ολλανδικές ομάδες, ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν ακούνε κουβέντα!

Ο πιτσιρικάς στόπερ είναι πραγματικά ο ο ορισμός του value for money στην ποδοσφαιρική αγορά. Παίκτης που αυτήν την στιγμή δεν στοιχίζει πολλά αλλά αξίζει πολλά περισσότερα απ' αυτά που πρέπει να δαπανηθούν για την απόκτησή του. Άρα βέλτιστη σχέση ποιότητας /τιμής.

Για τον Παναγιώτη Ρέτσο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό κυρίως σύλλογοι από Ιταλία και Ολλανδία. Διαρρέεται μάλιστα πως η μία εκ των ομάδων αυτών είναι η Ρόμα, που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό και έχει πάρει παίκτες από αυτόν.

Στο Λιμάνι όμως δεν μπήκαν ποτέ στην διαδικασία να ακούσουν το παραμικρό. Ο Ρέτσος ανέβηκε στην πρώτη ομάδα για να μείνει, να πάρει ευκαιρίες και μία ημέρα να καθιερωθεί. Τουλάχιστον αυτός είναι ο στόχος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα