Μπαρντά: «Μέγεθος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»! (vids)

Μπαρντά: «Μέγεθος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Μπαρντά: «Μέγεθος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»! (vids)

bet365

Κλήρωση... δώρο για Ολυμπιακό και ο αρχηγός της Χάποελ Μπερ Σεβά αποθεώνει στο Gazzetta.gr τους Πειραιώτες, δίνοντάς τους τον τίτλο του απόλυτου φαβορί!

Στα 34 του ο Μπαρντά παραμένει ένας εκ των σημαντικών παικτών της Χαποέλ Μπερ Σεβά και έχοντας θητεία στο βελγικό πρωτάθλημα αλλά και τίτλους εκεί. Ο αρχηγός των Ισραηλινών και μεσοεπιθετικός μίλησε στο Gazzetta.gr τόσο για την Σέριφ όσο και για την πιθανότητα να βρει η ομάδα του τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση. «Ο Ολυμπιακός είναι μέγεθος στην Ευρώπη! Πολύ μεγάλο όνομα και πραγματικά μεγάλη ομάδα και ένας αντίπαλος πολύ υψηλού επιπέδου. Δεν γίνεται να το αγνοήσεις αυτό. Για εμάς θα είναι δύο πολύ δύσκολα ματς εφόσον καταφέρουμε να βρεθούμε εκεί και σίγουρα οι πιθανότητες δεν θα είναι τόσο με το μέρος μας. Προτού όμως αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό έχουμε ένα ματς με την Σέριφ μπροστά μας.

Πρέπει να κερδίσουμε και να περάσουμε. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι τόσο δυνατός και μεγάλος θεσμός που δεν σου κάνει... διακρίσεις! Μπορεί να παίξεις με έναν αντίπαλο που δεν φαίνεται τόσο δυνατός όμως στην πορεία να διαπιστώσεις κάτι διαφορετικό. Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις», μας τόνισε αρχικά.

«Όπως σας είπα και πριν εμάς το μυαλό μας είναι πρώτα στην Σέριφ και μετά θα δούμε τον επόμενο αντίπαλο. Είναι τεράστια πρόκληση το να αγωνίζεσαι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εμείς... διψάμε για διάκριση. Έχουμε πλάνο, δίνουμε το 100% και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται. Στο ποδόσφαιρο πάντα παίζεις με τις πιθανότητές σου, όσο δύσκολος και εάν είναι ο αντίπαλος. Και η Σέριφ είναι πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Ο Ολυμπιακός ακόμα παραπάνω. Όμως εμείς θέλουμε να σκεφτόμαστε πως τα πάντα μπορεί να είναι ανοιχτά εφόσον θα είμαστε σε θέση να κάνουμε το παιχνίδι μας. Σεβόμαστε και υπολογίζουμε πολύ όλες τις ομάδες και ειδικά ομάδες σαν τον Ολυμπιακό αλλά έχουμε φιλοδοξίες», υπογράμμισε στην συνέχεια.

«Στην Ευρώπη όσο προχωράς ανεβαίνεις επίπεδο. Μετά την Σέριφ το επίπεδο δυσκολίας με τον Ολυμπιακό θα ανέβει κατακόρυφα. Θα είναι άλλο το επίπεδο. Μέχρι τότε θα δούμε. Έχουμε πίστη στην ομάδα και στην προσπάθεια που κάνουμε και θέλουμε να παλέψουμε σκληρά για το καλύτερο δυνατό», σχολίασε επίσης ο Ελιαγίβ Μπαρντά.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα