Γκιγιέρμε και ξανά Ρόμπσον - Κανού για Ολυμπιακό (vid)

Γκιγιέρμε και ξανά Ρόμπσον - Κανού για Ολυμπιακό (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Γκιγιέρμε και ξανά Ρόμπσον - Κανού για Ολυμπιακό (vid)

bet365

Ο 25χρονος Γκιγιέρμε της Λέγκια Βαρσοβίας αποτελεί το νέο όνομα για τους εξτρέμ στον Ολυμπιακό. Και πάλι για Ρόμπσον - Κανού και Πειραιώτες στο Νησί.

Πρόκειται για Βραζιλιάνο του οποίου η βασική θέση είναι δεξιός εξτρέμ. Ωστόσο παίζει και ως εσωτερικός χαφ αλλά και ως κρυφός κυνηγός. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λέγκια Βαρσοβίας έως το 2018 και οι πολωνικές πηγές αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός τον παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό, έχοντάς τον στην λίστα του.

Ο Γκιγιέρμε που είναι 25 ετών και με ύψος 1.74 μ. είχε πέρυσι 8 γκολ και 11 ασίστ. Κοστολογείται περίπου στα 2 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τους Πολωνούς ο Ολυμπιακός ρώτησε και τον πρώην άσο του, Μίχαλ Ζεβλάκοφ για τον συγκεκριμένο παίκτη και γίνεται λόγος για πρόθεση να γίνει κίνηση για αυτόν. Την ίδια στιγμή στην Αγγλία για τον 27χρονο Ουαλό διεθνή μεσοεπιθετικό, Ρόμπσον Κανού. Εκτός από Ολυμπιακό γίνεται μνεία σε Λέστερ, Έβερτον και Χαλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα