Βέροια-Ξάνθη 1-1

Gazzetta team
Βέροια-Ξάνθη 1-1

bet365

Βέροια και Ξάνθη στο πρώτο τους φιλικό νίκησαν από ένα ημίχρονο με τους δύο προπονητές να βλέπουν τα πρώτα τους σχέδια στο χορτάρι.

Είναι νωρίς ακόμα. Πολύ νωρίς. Σιγά σιγά όμως οι ομάδες που δεν έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μπαίνουν στα φιλικά παιχνίδια και κάνουν τις δοκιμές τους. Οπως το Σάββατο το βράδυ όταν η Βέροια και η Ξάνθη έδωσαν το πρώτο τους ματς.

Οι δύο ομάδες νίκησαν από ένα ημίχρονο και εν τέλει το ματς έληξε ισόπαλο 1-1. Η Βέροια άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος με τον Μεληκιώτη (28') με την Ξάνθη ν' απαντάει στο δεύτερο με τον Ράνο (στο 58'). Η ομάδα του Λουτσέσκου είχε και χαμένο πέναλτι (με τον Γιουνές στο 45') ενώ ο Κώστας σημάδεψε το δοκάρι (στο 77').

Οι συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης (46' Λόπεζ), Μαλόν (63' Ράδης), Ασίγκμπα, Μαραγκός (46' Κάλι), Χαροντάκης (71' Ναυρινιάδης), Μπαλάφας (63' Παπαγεωργίου), Παπαδόπουλος (46' Μαυρίας), Σαφέρ (υπό δοκιμή), Μπερτούτσι (46' Ναβαλόφσκι), Μεληκιώτης (74΄Ξόμπλιος), Άλμπα (71' Λαζόπουλος).

ΞΑΝΘΗ Α' ΜΕΡΟΣ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Καρασαλίδης, Γουάλας, Ντε Λούκας, Ορφανίδης, Λουσέρο, Μελισσόπουλος, Τριάδης, Χαμζά.
ΞΑΝΘΗ Β' ΜΕΡΟΣ: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Φλίσκας, Λισγάρας, Κολλαράς, Καμαρά, Λουσέρο (68’ Μελιόπουλος), Σολτάνι, Νιέτο, Κώστας, Ράνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα