Ξεμούδιασμα με... 6αρα

Gazzetta team
Ξεμούδιασμα με... 6αρα

bet365

Ο Παναιτωλικός έδωσε το πρώτο του φιλικό κόντρα στην Κ20 και σταμάτησε στα έξι γκολ. Το πρώτο γκολ ο Ουάρντα.

Ηταν το πρώτο φιλικό. Εστω και αν αντιμετώπισε την Κ20. Ουσιαστικά ήταν το πρώτο ξεμούδιασμα για τους παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές 11αδες. Ούτε το σκορ λέει κάτι (6-0), ούτε ποιοι σκόραραν. Είπαμε. Περισσότερο προπόνηση ήταν παρά φιλικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Αγρινίνιου έβαλε ένα γκολ στο πρώτο μέρος (Ουάρντα) και άλλα πέντε στο δεύτερο. Ο Μαρκόφσκι σκόραρε δύο φορές (55' και 69') και την... σκυτάλη πήραν οι Παπουτσογιαννόπουλος (72'), Βασιλούδης (76') και Μουνιός (89').

Το παιχνίδι το παρακολούθησε και αρκετός κόσμος.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Χαντάκιας, Ρότσα, Πάουλο, Μαλής, Φερέιρα, Κλέσιο, Ουάρντα, Τομανέ
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ: Κριστιάνο, Μύγας, Μάκος, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Παπάζογλου, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλούδης, Μουνιός, Ρόσα, Μαρκόφσκι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Κ20: Κολοβούρης, Ενέα, Σάαντο, Πριόνας, Τασιούλης, Κοντογιάννης, Νταλακούρας, Γιαννιώτης Ηλ., Παράς, Βακράκος, Μωραΐτης.
ΣΤΟ Β' ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ: Κουσιάδης, Γιαννιώτης Δ., Μπακογιάννης, Μπελεβώνης, Τσιγγάρας, Χριστογιάννης, Γανωτάκης, Γεωργούσης, Καββαδίας, Γκασούκας, Λαγός, Κούστας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα